Arbejdskraft fra Østeuropa

udenlandskarbejdskraft.dk – eksperter i rekruttering af udenlandsk arbejdskraft

udenlandskarbejdskraft.dk har mere end 10 års erfaring med rekruttering af udenlandsk arbejdskraft fra navnlig Østeuropa til danske virksomheder. Vores kompetencer spænder bredt, og derfor kan vi hjælpe dig næsten uanset, hvilken branche du arbejder inden for. Vi kan både levere faglært og ufaglært eller til dig og din virksomhed. Hos udenlandskarbejdskraft.dk leder vi kun efter de bedste medarbejdere og danske virksomheder efterspørger særligt arbejdskraft efter følgende lande:

Polen

Siden EU’s østudviddelse i 2004 har der været en stor efterspørgsel efter polsk arbejdskraft i Danmark. Polakker har i løbet af kort tid fået et godt ry hos danske virksomheder og det er med god grund. For i Polen er uddannelses niveauet højt, når man sammenligner med resten af de østeuropæiske lande, hvilket gør at polakker er kendt for at levere et rigtigt godt stykke arbejde. Derfor er særligt polske håndværkere meget efterspurgte i byggebranchen. Foruden at være kompetente er polakker også kendt for at være særdeles arbejdsomme og grundige. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi stor erfaring med rekruttering af såvel faglært som ufaglært arbejdskraft fra Polen til et bredt felt af brancher, blandt andet byggebranchen, rengøringsbranchen og skovindustrien.

Litauen

De baltiske lande har lange historiske forbindelser til Danmark, og det inkluderer også det danske arbejdsmarked. Arbejdere fra alle de tre baltiske lande, Estland, Letland og ikke mindst Litauen efterspørges i stigende grad på det danske arbejdsmarked, inden for et bredt spektrum af brancher og industrier. De baltiske lande og de baltiske landes arbejdsmarkeder ligner på mange måder det danske, og derfor er flere personer her ansat i serviceindustrien. Dette gælder særligt indenfor den danske hotel- og restuarationsbranche, hvor der i disse år er stor mangel på kvalificeret rengøringspersonale. Derudover er fiskeriet et af de største erhverv i de baltiske lande og derfor er arbejdskraft fra Baltikum og så efterspurgt særligt inden for dansk fiskeri.

Rumænien

I løbet af de sidste år har der været en stigende efterspørgsel efter rumænsk arbejdskraft i Danmark, fra en bred vifte af virksomheder, inden for et bredt spektrum af brancher. Rumænien byder både på masser af kompetent faglært og ufaglært arbejdskraft. Derudover har mange rumænere rigtig gode sprogkompetencer på engelsk, hvilket gør at de hurtigt kan tilpasse sig til det danske arbejdsmarked. I Rumænien er størstedelen af befolkningen ansat i landbruget, og derfor er det særligt inden for dansk landbrug at der er stor interesse for rumænsk arbejdskraft som blandt andet landbrugsmedhjælpere. Rumænere er ligesom mange øvrige østeuropæere særdeles arbejdsivrige og har derfor hurtigt fået et godt ry hos danske virksomheder.