Brancher

Find billig arbejdskraft til en bred vifte af brancher

udenlandskarbejdskraft.dk har mere end 10 års erfaring med rekruttering af billig arbejdskraft fra særligt Østeuropa til danske virksomheder i en bred vifte af brancher. Vores kompetencer spænder bredt og derfor kan vi hjælpe dig, uanset hvilken branche du arbejder inden for. Vi kan både levere faglært såvel som ufaglært eller manuel arbejdskraft til dig og din virksomhed. Igennem de sidste 10 år har efterspørgslen efter faglig kompetent arbejdskraft været stigende inden for en bred vifte af brancher og industrier herunder, hvilket har øget konkurrencen væsentligt og skabt øget fokus på lønsomhed. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi stor erfaring med rekruttering af billig arbejdskraft til følgende brancher og industrier:

Byggenbranchen

Byggebranchen

Dansk byggeri er i disse år karakteriseret ved stor aktivitet. Byggebranchen er som mange andre meget omskiftelig, samt afhængig af vind og vejr, hvilket ofte medfører mangel på arbejdskraft. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi et stort netværk, der går os i stand til hurtigt og effektivt at finde de helt rette medarbejdere til netop dit byggeprojekt. Vi har blandt andet stor erfaring med rekruttering af kompetente håndværkere fra blandt andet Polen.

Gartneribranchen

Gartneribranchen

Den danske gartneribranche har igennem de seneste år været genstand for faldende interesse fra danskernes side, hvilket har øget danske gartneriers behov for kompetent arbejdskraft. Danske gartnerier skal både bruge faglært såvel som ufaglært arbejdskraft for at kunne få hjulene til at køre rundt. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi stor indsigt i netop denne branche, og derfor kan vi hurtigt og effektivt finde de helt rette medarbejdere til dit gartneri.

Rengøringsbranchen

Rengøringsbranchen

En lang række brancher navnlig industrien og ikke mindst den danske hotel- og restaurations branche har i disse år store rekrutterings problemer på trods af gode lønninger. Kravene i dag til rengøringspersonalet er høje. Man skal både være grundig og effektiv, hvilket har gjort, at mange danske virksomheder foretrækker at anvende udenlandsk arbejdskraft særligt fra Østeuropa. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi mange års erfaring med netop denne branche og kan hurtigt og effektive finde den helt rette medarbejder til din virksomhed.

Landbruget

Landbruget

Dansk landbrug er et gammelt hæderkronet erhverv, men på trods af dette er der stadigt færre, der drømmer om en fremtid som landmand. Derfor anvender stadigt flere danske landbrug udenlandsk arbejdskraft fra Østeuropa. At arbejde i landbruget kræver både stor indsigt og ikke mindst en god fysik for at kunne klare en lang række manuelle opgaver. Derudover er landbruget en meget sæsonafhængig branche, hvilket stiller gør at der er brug for kompetent og fleksibel arbejdskraft. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi mange års erfaring med rekruttering af udenlandsk arbejdskraft til dansk landbrug blandt andet fra Rumænien, hvor landbruget er et af landets største erhverv.

Industrien

Industrien

Dansk industri har igen vind i sejlene og det betyder, at der hurtigt er opstået en mangel på arbejdskraft – særligt når det kommer til ufaglært arbejdskraft navnlig i forhold til lagermedarbejdere. Flere og flere danskere bliver i disse år opkvalificeret, men dansk industri producerer stadig masser af ufaglærte arbejdspladser, som er svære at besætte. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi mere end 10 års erfaring med rekruttering af udenlandsk arbejdskraft til dansk industrivirksomheder. Vores medarbejdere er både kompetente og ikke mindst i stand til at klare de mange fysiske arbejdsopgaver, som man finder i industrien.

Skovindustrien

Skovindustrien

Den danske skovindustri stiller store krav til sine medarbejdere. Man skal både have hovedet med sig og ikke mindst hænderne skruet godt på. At arbejde i skovindustrien er hårdt arbejde og blandt andet derfor er der stadig færre og færre danskere, der vælger netop dette erhverv. Istedet vælger mange danske virksomheder at gøre brug af arbejdskraft fra Østeuropa. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi mange års erfaring med rekruttering af udenlandsk arbejdskraft til den danske skovindustri blandt andet fra Litauen, hvor skovindustrien fylder meget.

Fiskeriet

Fiskeriet

Ligesom landbruget er fiskeriet et af Danmarks ældste og mest berømte erhverv, men på trods af dette er der færre og færre, der drømmer om en fremtid som fisker. Netop derfor er der stadig flere der vælger at rekruttere udenlandsk arbejdskraft navnlig fra Østeuropa, hvor fiskeriet stadig er et stort erhverv i flere lande. Af denne grund findes der masser af både arbejdsome og kompetente fiskere, som står klar til at hjælpe til i dansk fiskeri. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi mange års erfaring med rekruttering af udenlandsk arbejdskraft til den danske fiskeribranche blandt andet fra Litauen, hvor fiskeriet er et af landets største erhverv.