Lager

Kvalificeret arbejdskraft og billige vikarer til den danske industri

Arbejdsopgaver inden for lager og logistik virksomheder er mange og varierede. Mange danske industrivirksomheder oplever i disse år store problemer med at kunne returkere ufaglært arbejdskraft, da mange danskere i disse år opkvalificeres eller vidreddannes. Men selvom at en stadig større del af industrien bliver automatiseret i disse år, så er der stadig mange virksomheder, som har behov for manuel arbejdskraft til blandt andet lager- og logistikopgaver. Hos udenlandskarbejdskraft.dk er vi eksperter i recktureting af udenlandsk arbejdskraft til danske industrivirksomheder, og der er mange fordele ved netop at bruge udenlandsk arbejdskraft på dit lager.

Spar 20-30% på dine faste lønudgifter

Hos udenlandskarbejdskraft.dk ved vi, hvor vigtigt det er at en virksomhed er lønsom, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at bruge udenlandsk arbejdskraft. Når du samarbejder med os, kan vi i mange tilfælde sikre dig en besparelse på op til 30% af dine faste lønudgifter, uden at du kommer til at gå på kompromis med den service, som du leverer. Der findes mange måder hvorpå du helt lovligt kan sænke din lønudgifter, så hvis du leder efter billig, men pålidelig arbejdskraft, så tag kontakt til os med det samme!

  Kontakt os

  Få ekstra fleksibilitet med dygtige vikarer på under 14 dage!

  Mange brancher i Danmark, herunder blandt andet industrien, er meget knojukturafhængig og derfor er der et stigende behov for pålidelig og ikke mindst fleksibel arbejdskraft for når der kommer gang i hjulene på fabrikkerne, bliver der ekstra travlt på lageret. Netop derfor vælger mange danske virksomheder med god grund af gøre brug af østeuropæiske vikarer i kortere eller længere perioder. udenlandskarbejdskraft.dk er kendt for at have de bedste og mest effektive medarbejdere inden for industrien. Så hvis du mangler dygtige og arbejdsomme lagermedarbejdere, som har hovedet med sig og hænderne skruet rigtigt på, er det os du skal tale med.

  Vores medarbejdere der hovedsageligt kommer fra Litauen og Polen, gennemgår alle en grundig screening process, hvor både kompetencer, sprogkompetencer og referencer undersøges grundigt. Takket være vores mange års erfaring i Østeuropa, og vore stærke netværk, kan vi levere kompetent og skræddersyet arbejdskraft til din virksomhed inden for 14 dage.

  Hvis du selv står og mangler en dygtig og arbejdsom medarbejder til din virksomhed, så tag kontakt til os allerede idag, og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat til jobbet.

   Kontakt os