Fiskeri

Vikarer og udenlandsk arbejdskraft til fiskeriet

Fiskeriet er et af Danmarks ældste og mest velkendte erhverv ,og har traditionelt ydet et stort bidrag til både dansk beskæftigelse og ikke mindst dansk eksport. Men i løbet af de sidste mange år har industrien bevæget sig imod en større og større grad af automatisering. Men på trods af denne udvikling, er der stadig en lang række opgaver inden for fiskeriet, som øger efterspørgslen efter kompetente og dygtige fiskere til en lang række fysiske opgaver. Desværre er dette ikke opgaver som alle danskere finder attraktive og derfor vælger stadig flere danske fiskere at sætte deres lid til udenlandsk arbejdskraft fra Østeuropa. Fiskeriet står stadig for en stor del af økonomien i flere østeuropæiske lande, hvilket betyder, at der er masser af kompetente og ikke mindst hårdtarbejdende og billige fiskere, som gerne vil stille sig til rådighed i Danmark.

Spar 20-30% på dine faste lønudgifter

Hos udenlandskarbejdskraft.dk ved vi, hvor vigtigt det er at en virksomhed er lønsom, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at bruge udenlandsk arbejdskraft. Når du samarbejder med os kan vi i mange tilfælde sikre dig en besparelse på op til 30% af dine faste lønudgifter, uden at du kommer til at gå på kompromis med det produkt som du leverer. Der findes mange måder hvorpå du helt lovligt kan sænke din lønudgifter, så hvis du leder efter pålidelig men billig arbejdskraft, så tag kontakt til os med det samme!

  Kontakt os

  Få ekstra fleksibilitet med dygtige vikarer på under 14 dage!

  Mange brancher i Danmark, herunder fiskeriet, er meget afhængige af både vind og vejr, og derfor er der et stigende behov for pålidelig og ikke mindst fleksibel arbejdskraft. Derfor vælger mange danske fiskere af gøre brug af østeuropæiske vikarer i kortere eller længere perioder.

  udenlandskarbejdskraft.dk er kendt for at have de bedste og mest effektive fiskere, så hvis du mangler dygtige medarbejdere, som har hovedet med sig og hænderne skruet rigtigt på, er det os du skal tale med.

  Vores medarbejdere der hovedsageligt kommer fra Litauen og Polen, gennemgår alle en grundig screening process, hvor både kompetencer, sprogkompetencer og referencer undersøges grundigt. Takket være vores mange års erfaring i Østeuropa, og vore stærke netværk, kan vi levere kompetent og skræddersyet arbejdskraft til din virksomhed inden for 14 dage.

  Hvis du selv står og mangler en dygtig og arbejdsom medarbejder til din virksomhed, så tag kontakt til os allerede idag og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat til jobbet.

   Kontakt os