Litauen

Baltisk arbejdskraft er garanti for grundighed og kvalitet

Litauere har et godt ry på det danske arbejdsmarked. Netop derfor oplever vi i disse år en stigende efterspørgsel efter kompetente arbejdere fra alle tre baltiske lande; Estland, Letland og ikke mindst Litauen. Ligesom både polakker og rumænere kommer mange litauere til Danmark for at arbejde i disse år, og det er med god grund. For ligesom mange øvrige østeuropæere udmærker litauere, og øvrige arbejdere fra de baltiske lande, ved at være både fagligt særdeles kompetente inden for et bredt felt at sektorer, alt imens de er meget arbejdsglæde, hvilket der sættes stor pris på i danske virksomheder.

  Kontakt os

  Stort udvalg af kompetente fiskere

  I alle de tre baltiske lande udgør fiskeriet stadig en stor del af den samlede økonomi, og det kommer i disse år særligt de danske fiskere til gavn. I alle de tre baltiske lande med Litauen som frontløber, findes der et stort udvalg af kompetente og velkvalificerede fiskere, som både har hovedet med sig og ikke mindst hænderne skruet godt på. Littaure er både hårdtarbejdende og kvaliteten af deres arbejde ligger på et meget højt niveau. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi mange års erfaring med rekruttering af kompetent og billig arbejdskraft til den danske fiskeindustri, og står også klar til at hjælpe både dig og din virksomhed med at finde den helt rette medarbejder.

  Udover fiskeriet så finder mange lettere og litauere også arbejde inden for blandt andet transportbranchen og rengørings branchen. Hos udenlandskarbejdskraft.dk kan vi dog finde litauere inden for alle vores kerneområder, hvis din virksomhed har et særligt ønske om netop at bruge litauisk arbejdskraft.

  Få fleksible og billige baltiske vikarer inden for 14 dage

  En lang række brancher i Danmark herunder særligt særligt fiskeriet er meget sæsonafhængig og dette stiller store krav til rekrutteringen af kompetent arbejdskraft. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi mange års erfaring med rekruttering af baltisk arbejdskraft både på permanent og vikarbasis. Vores vikarbureauer i Litauen udvælger nøje de bedste kandidater og matcher dem med din virksomeds profil, så uanset om du leder efter permanente eller vikarer til at hjælpe din virksomhed, så står udenlandskarbejdskraft.dk klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat.

  Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

   Kontakt os