Om os

udenlandskarbejdskraft.dk er en dansk virksomhed, der i mere end  næsten 10 år har specialiseret sig i, at tilbyde danske virksomheder udenlandsk arbejdskraft til konkurrencedygtige priser. Vores succes ligger i den brede viden indenfor bl.a. rengøringlandbrug, gartneri, fiskeri og skovbrug, samt egne rekrutterings bureauer i bl.a. Polen og Litauen. Vi kan derfor tilbyde personligt udvalgte, skræddersyede medarbejdere til enhver opgave inden for disse områder.

Alle vores medarbejdere har gennemgået et flertrins interview med vores rekrutterings personale og testes blandt andet for:

  • Sprogkundskaber
  • Uddannelse
  • Referencer

Vi tilbyder medarbejdere til arbejdsopgaver i hele Danmark på både på mandskabsudlejnings- og entreprise basis.

Østudvidedelsen af EU i 2004

Efter den store udvidelse af EU imod øst i  2004 og 2007 opstod der et hurtigt voksende og dynamisk forretningsområde, der krævede fleksibelt arbejdskraft bragt til og fra landet ved behov. Med hjælp fra vores lokale kontorer i flere lande, har vi forsynet virksomheder og entreprenører med mandskabs- og entrepriseløsninger af alle størrelser. En solid forståelse af markedet, har gjort os til vigtige spillere på det danske marked, hvor vi i dag er Danmarks største formidler af udenlands arbejdskraft.

Vores vision

Vores vision er, at blive den førende udbyder af udenlandsk arbejdskraft inden for hele servicebranchen i Danmark. Derudover vil vi bestræbe os på, at udvide vores marked til at gælde hele Europa i de kommende år. Dette vil vi opnå igennem fortsat hårdt arbejde, udvidelse af arbejdsområder, ansættelse af endnu flere medarbejdere med flere forskellige færdigheder og kunnen, og et tæt samarbejde igennem hele organisationen.

Vores mission

Vi er en virksomhed der yder en service inden for mandskabsløsning- og entreprisebranchen med udenlandsarbejdskraft til servicevirksomheder i Danmark. Vores formål er at kunne tilbyde virksomheder professionelle og arbejdsdygtige medarbejdere eller entrepriser til både kortere og længere arbejdsopgaver til en konkurrencedygtig pris. Vi ønsker at vores kunder skal opfatte vores organisation som en troværdig og solid virksomhed, der igennem faglighed og branchekendskab samt imødekommenhed, kan stille med de bedste medarbejdere til en given opgave.

  • Vi ved, at virksomheder har brug for den optimale mandskabsløsning.
  • Vi kan håndtere lange arbejdsdage og skæve arbejdstider.
  • Vi er sikre på, at både vores kunder og medarbejdere får den bedste behandling af vores professionelle konsulenter.

Ring til os og hør nærmere!

    Kontakt os