Gartneri

Vikarer og udenlandsk arbejdskraft til danske gartnerier

Den danske gartneribranche har i mange år været en vigtig grundpille i dansk økonomi, særligt på Fyn, hvor denne industri er stor. Men i løbet af de sidste mange år har branchen bevæget sig imod en større og større grad af automatisering. Men på trods af denne udvikling, er der stadig en lang række opgaver som øger efterspørgslen efter kompetente og dygtige gartnerimedarbejdere til en række fysiske opgaver. Desværre er dette ikke opgaver, som alle danskere finder attraktive, og derfor vælger stadig flere danske gartnerier at sætte deres lid til udenlandsk arbejdskraft fra Østeuropa.

Spar 20-30% på dine faste lønudgifter

Hos udenlandskarbejdskraft.dk ved vi hvor vigtigt det er at en virksomhed er lønsom, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at bruge udenlandsk arbejdskraft. Når du samarbejder med os, kan vi i mange tilfælde sikre dig en besparelse på op til 30% af dine faste lønudgifter, uden at du kommer til at gå på kompromis med det produkt som du leverer. Der findes mange måder, hvorpå du helt lovligt kan sænke din lønudgifter, så hvis du leder efter pålidelig men billig arbejdskraft. Hvis du ønsker at høre mere om dette, så tag kontakt til os med det samme!

Få dygtige medarbejdere til en bred vifte af arbejdsopgaver

udenlandskarbejdskraft.dk er kendt for at have de bedste og mest effektive gartneri og planteskole medarbejdere fra Litauen og Polen. Vores dygtige erfarne medarbejdere arbejder hurtigt og med præcision, til vores kundens store tilfredsstillelse. Vores medarbejdere kan løse alle slags opgaver herunder inden for gartneri herunder:

 • Klipning
 • Stikning
 • Neddrejning
 • Afstandssætning
 • Pakning

  Kontakt os

  Få ekstra fleksibilitet med dygtige vikarer på under 14 dage!

  Mange brancher i Danmark herunder blandt andet de danske gartnerier er meget afhængige af både vind og vejr, og derfor er der et stigende behov for pålidelig og ikke mindst fleksibel arbejdskraft. Derfor vælger mange danske gartnerier med god grund af gøre brug af østeuropæiske vikarer i kortere eller længere perioder.

  udenlandskarbejdskraft.dk er kendt for at have de bedste og mest effektive landbrugsmedarbejdere. Så hvis du mangler rengøringspersonale, som har hovedet med sig og hænderne skruet rigtigt på, er det os du skal tale med.Vores medarbejdere gennemgår alle en grundig screening process, hvor både kompetencer, sprogkompetencer og referencer undersøges grundigt. Takket være vores mange års erfaring i Østeuropa, og vore stærke netværk, kan vi levere kompetent og skræddersyet arbejdskraft til din virksomhed inden for 14 dage!

  Hvis du selv står og mangler en dygtig og arbejdsom medarbejder til dit landbrug, så tag kontakt til os allerede idag og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat til jobbet.

   

   Kontakt os