Byggeri

Polske håndværkere og østeuropæiske vikarer til byggebranchen

Det er ikke kun polske håndværkere der er efterspurgte i den danske byggebranche. Såvel polske som mange øvrige østeuropæere har fået et særdeles godt ry i den danske byggebranche på grund af deres store arbejdsomhed, kompetencer og deres evne til at levere et godt stykke arbejde til en skarp pris. Derudover bruger østeuropæerne den tid der skal til for at få arbejdet gjort færdigt, og har generelt et meget lavt sygefravær, hvilket danske virksomheder sætter stor pris på.

Spar 20-30% på dine faste lønudgifter

Hos udenlandskarbejdskraft.dk ved vi, hvor vigtigt det er at en virksomhed er lønsom og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at bruge udenlandsk arbejdskraft. Når du samarbejder med os, kan vi i mange tilfælde sikre dig en besparelse på op til 30% af dine faste lønudgifter, uden at du kommer til at gå på kompromis med det produkt, som du leverer. Der findes mange måder hvorpå du helt lovligt kan sænke din lønudgifter, så hvis du leder efter billig, men pålidelig arbejdskraft, så tag kontakt til os med det samme!

  Kontakt os

  Bliv dækket godt ind med udenlandsk arbejdskraft – få nye medarbejdere på under 14 dage!

  Dansk byggeri har igennem de senere år været præget af stor travlhed, hvilket naturligt har skabt en mangel på kvalificeret arbejdskraft, hvilket har skabt en stigende efterspørgsel efter udenlandsk arbejdskraft. Hos udenlandskarbejdskraft.dk har vi over 10 års erfaring med rekruttering af udenlandsk arbejdskraft til dansk byggeri. Vores medarbejdere kommer hovedsageligt fra Polen og Litauen og har alle hænderne skruet godt på og kompetencerne i orden.

  Alle vores medarbejdere bliver nøje udvalgt for at sikre at vi kan matche netop din virksomhed med de helt rigtige kompetencer. Byggebranchen er både sæson- og knojukturafhængig og det betyder, at der er brug for både fleksible og billig arbejdskraft. Netop derfor er der mange danske byggerier, der gør brug af østeuropæiske vikarer. Denne løsning giver dig stor fleksibilitet i dit arbejde. Fra vores rekrutterings bureauer i Polen og Litauen kan vi hurtigt finde de helt rette kompetencer til dig og din virksomhed så du kan have nye medarbejdere til din rådighed inden for 14 dage.

  Med os som din samarbejdspartner behøver du aldrig at frygte for kvaliteten af dit arbejde. Vi sørger altid for at indhente feedback på vores medarbejdere og kan derfor hurtigt anbefale en række dygtige håndværkere.

  Meget mere end blot håndværkere

  Det er ikke kun håndværkere vi kan finde til dig. For selvom polske håndværkere løber med meget af den positive omtale så er de østeuropæiske lande fulde af kompetente og hårdtarbejdende personer inden for et bredt udsnit af brancher og industrier. Derfor kan vi også finde blandt andet dygtige smede, murere, snedkere og meget mere.

  Hvis du selv står og mangler en dygtig og arbejdsom medarbejder til din virksomhed, så tag kontakt til os allerede idag og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat til jobbet.

   

   

   

   

   Kontakt os